• ROŽNA DOLINA, CESTA XVII 4B, 1000 Ljubljana
  • 041/614-346

Domofon je priročna rešitev za večstanovanjske stavbe, poslovne prostore in zasebne rezidence. Z domofonom preprosto in varno izvemo, kdo je na vratih, preden jim omogočimo dostop.

Videofon nam poleg komunikacije z obiskovalci omogoča še vizualni nadzor, kar služi kot dodaten varnostni ukrep, predvsem v zadnjih letih, ko se veča število vlomov.

S stranko se najprej pogovorimo o željah in pričakovanjih ter svetujemo rešitev, ki je cenovno ustrezna in omogoča željeno komunikacijo in nadzor. Poleg tega nudimo hitro dobavo izbrane rešitve, strokovno montažo, servisiranje in vzdrževanje za optimalno delovanje. Izvajamo tudi zamenjavo pozivnih tablojev in vgrajujemo sodobne rešitve proizvajalcev BPT, Urmet in Comelit. Z izbrano rešitvijo si tako zagotovite nemoteno delovanje in sproščen občutek varnosti.

Podrobnejše informacije o sistemih kontrole pristopa, ki jih uporabljamo, si lahko preberete na strani partnerskega podjetja Pinkerton https://www.pinkerton-int.si/sl .

Za dodatna vprašanja, montažo in strokovno svetovanje se obrnite na našega strokovnega sodelavca Braneta Čamiča (041/614-346) ali nam pišite na info@eip.si.