• ROŽNA DOLINA, CESTA XVII 4B, 1000 Ljubljana
  • 041/614-346

O PODJETJU

Odlikujejo nas strokovno usposobljeni sodelavci, hitro in prijazno opravljeno delo ter zanesljivost.

Pri podjetju E.I.P. d.o.o. s povezanimi družbami nudimo storitve na področju Slovenije in Hrvaške že od leta 1993. Smo eden najzanesljivejših strokovnih partnerjev na področju izvajanja meritev in delitve porabe toplotne energije in porabe vode. Z našim znanjem in izkušnjami smo v zadnjih letih pridobili številne uporabnike in upravnike stanovanjsko-poslovnih stavb širom Slovenije in Hrvaške.

V svoji ponudbi zagotavljamo celotno paleto storitev na področju varčevanja z energijo v večstanovanjskih stavbah – vgradnjo, montažo, meritve, delitev porabe in obračun
stroškov porabe energije. Sodelujemo z najbolj priznanimi svetovnimi dobavitelji in znamkami (Siemens, Landis+Gyr, ipd.), ki izpolnjujejo vse evropske standarde, predpise, garancije in zagotovitve rezervnih delov.

Kot pooblaščeni izvajalec že več kot 30 let poskrbimo za instalacije video domofonov v večstanovanjskih stavbah. V preteklih letih smo izvedli že več kot 100.000 vgradenj v številne objekte po Sloveniji in Hrvaški.

V skladu z zakonodajo smo se usposobili in certificirali za izvajanje meritev strelovodnih in elektro instalacij. Usposobljeni smo za meritve na večstanovanjskih objektih, individualnih stavbah, novogradnjah in začasnih gradbenih razdelilnikih. V skladu s predpisano zakonodajo in standardi izdelamo tudi poročilo meritev in v dogovoru z naročnikom izvedemo sanacijo elektro ali strelovodnih instalacij.